Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın ve acil hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu şube temelı modellerde uygun kapı koluna benzeri. 

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı keşik otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı mümkün.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en iyi yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı; kişi katkısızlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak bünyeda olmalıdır.

Özellikle duyarlı ve muteber materyallerin evetğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belli bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını esenlayana denli dayanması çok önemlidir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yerının engelsiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara Yangın Çıkış Kapısı menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla cereyan etmek, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page